Συναυλία Παρέμβαση για την διατάραξη του καθημερινού φόβου!

Τα “Αντισώματα”, καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν τις ευπαθείς ομάδες, ντόπιων και μεταναστών με μια συναυλία παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο.

Με όπλο μας τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία.

Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό με ειρηνοποιό, αγωνιστικό χαρακτήρα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ” ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια μας. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίες ελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο.

Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα “Αντισώματα”, με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών. Την Παρασκευή 22 Απριλίου, καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν τις ευπαθείς ομάδες, ντόπιων και μεταναστών, σε μια συναυλία – παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας, στο πάρκο πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο Γκάζι.

Με όπλο μας τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία. Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, με αγωνιστικό χαρακτήρα, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό.

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ & ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΟΙ, ΝΤΟΠΙΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Συμμετέχουν: ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ALMAHABBA (Syria), ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, CIRKO CACHIVACHE, ΓΙΑΓΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, LAST DRIVE + DEUS EX MACHINA, MOLIMO (Congo), ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΞΩΤΙΚΑ, PANX ROMANA, SAYEED (Iran), ΣΤΙΧΟΙΜΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, FANDRACAR MUSAWIR ROSHAN – HASAM – MOHAMMADI(Afganistan)