ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ – A WHEELCHAIR FOR LEONIDAS

Τα Αντισώματα συσπειρώνονται γύρω από το πείσμα του αδελφού μας του Λεωνίδα για ζωή. Toν στηρίζουμε προκειμένου να αποκτήσει, με την δική σας βοήθεια, ένα νέο αμαξίδιο που θα τον βοηθησει να συνεχίσει να ακολουθεί τα όνειρά του.

Donation Link: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/amaxidio-gia-ton-leonida

Όσο αυτή η πόλη θα εκδικείται όσους δεν μπορούν να την βαδίσουν, η αλληλεγγύη κάνει την διαφορά και δεν αφήνει τον Λεωνίδα στο περιθώριο.
Η ζωή θέλει θράσος και πάθος που κάνει ζωές και πάλι μαγικές.

Το αμαξίδιο που ανέβασε τον Λεωνίδα στον Όλυμπο χρειάζεται αντικατάσταση. Βοηθήστε να αγοραστεί ένα καινούριο.

Ο Λεωνίδας είναι 39 ετών. Πριν από δεκαπέντε χρόνια, ένα τροχαίο ατύχημα τον κατέστησε παραπληγικό και τον ανάγκασε να κινείται εφ’ όρου ζωής με αναπηρικό αμαξίδιο. Το 2016, σε ένα άνευ προηγουμένου εγχείρημα, ανέβηκε με το αμαξίδιό του στον Όλυμπο.

Η προσπάθειά του αυτή αποτυπώθηκε στο ντοκιμαντέρ “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ” https://www.youtube.com/watch?v=XLLcQY7ydVY

Όπως λέει ο ίδιος «ήθελα να δείξω στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, πως η ζωή μας δεν σταματάει ποτέ. Πως τα άτομα με αναπηρία μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα που κάνουν και οι αρτιμελείς».

Σήμερα το καροτσάκι αυτό άρχισε να εγκαταλείπει τον Λεωνίδα. Ας τον βοηθήσουμε να το αντικαταστήσει. Και ίσως αργότερα –ποιος ξέρει– να κατακτήσει μια, ακόμα ψηλότερη κορυφή.

*Τα “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

 

Leonidas is 39 years old. Fifteen years ago, a motorcycle accident left him a paraplegic and confined him to a wheelchair for life. In 2016, in an unprecedented venture, he climbed Mount Olympus in his wheelchair.

His effort was captured in the documentary BACK TO THE TOP (https://www.youtube.com/watch?v=XLLcQY7ydVY).

As he says, “I wanted to show people who are facing the same problem as me, that our life never stops. That, disabled people can do the same things that able-bodied people do.”

Today this wheelchair started to abandon Leonidas. Let’s help him replace it. And maybe later – who knows – he will conquer an even higher peak.

* “ANTIBODIES” was created in 2014 and is an initiative of musicians who, as far as possible, try to contribute to the strengthening of vulnerable groups, which are directly affected by the difficult situation we experience as a society and as individuals.

#Αντισώματα #Antisomata #Antibodies #SupportLeonidas #ΑμαξίδιοΓιαΤονΛεωνίδα