Μια βραδιά αφιερωμένη στον Θάνο Ανεστόπουλο

Αυτήν την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, στις 8.30 π.μ. τα Αντισώματα οργανώνουν στο Κύτταρο μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Ανεστόπουλο. Σε αυτή τη συνάντηση θα παρευρεθούν μουσικοί με τους οποίους ο Θάνος Ανεστόπουλος είχε επιλέξει να συνεργαστεί μετά τα Διάφανα Κρίνα.

Αυτοί θα είναι οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, The Boy, Λόλεκ, Edgar Alan Band, Alex & Stef, Νomik, Βαση Ντουλσι, Μανώλης Αγγελάκης & Στάθης Ιωάννου, Norma, Νίκος Πλάτανος & Ground Zero οι οποίοι θα τραγουδήσουν κομμάτια του Θάνου αλλά και δικά τους.

Ακόμη, σε αυτήν τη βραδιά αφιερωμένη στον Θάνο θα βρίσκονται και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του επί σκηνής και αυτοί είναι οι Νίκος Γιούσεφ, Ειρήνη Τηνιακού, Σοφία Ευκλείδου, Γιώργος Κατσάνος, Αλέκος Βασιλάτος, Τηλέμαχος Μούσας & Χρήστος Λιάτσος.

Να αναφέρουμε ότι τα Αντισώματα, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που προσπαθούν να συμβάλλουν μέσω δράσεων αλληλεγγύης, στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, ντόπιων και μεταναστών που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.